OSMO THERM-HOIDOT

Lämpöä, kylmää ja mikrovirta- sähköstimulaatiota parhaan tuloksen saavuttamiseksi

Osmo Therm 21 hyödyntää lämpöä ja kylmää, sekä kahta mikrovirta- sähköstimulaatiohoitoa taistellessaan selluliittia, ylimääräistä paikallista rasvaa sekä roikkuvaa ihoa vastaan. OsmoTherm 21 on tarkoitettu kauneudenhoitoon, fysioterapiaan, lihasten palautukseen sekä kivun hoitoon. Se sisältää monta eri toimintoa, kuten Cryo 21 kylmähoito + lämpöhoito + mikrovirta- sähköstimulaatiohoito.

Laite aiheuttaa erityisen lämpövaikutuksen vuorotellen lämmintä ja kylmää. Tämä "lämpöshokki" auttaa:

Kaikki hoidot ovat kivuttomia, täysin turvallisia sekä CE-merkittyjä hoitoja.

Osmo therm on terapeuttinen menetelmä rasvanpoistoon, jossa ei tarvita leikkausta. Hoito on uusin ns. rasvan jäädytys menetelmä, jossa liikuteltava hoitopään lämpötila on -5°C ja -10°C asteen välillä vähentäen asteittain ihoalueen lämpötilaa 34℃ asteesta 8 ℃ asteeseen. Rasvaiset rasvasolut ovat herkempiä kylmälle kuin ympäröivä alue ja, kun rasvasolu jäähtyy, alkaa prosessi, jota kutsutaan apoptoosiksi. Apoptoosissa rasvasolut degeneroituu eli rappeutuu asteittain, mikä johtaa kuolleiden rasvasolujen poistumiseen. N. 20 % rasvasoluista huuhtoutuu pois kehon normaalin aineenvaihdunnan kautta.

Hoito tuntuu iholla viileältä hieronnalta, jota voidaan käyttää monilla eri alueilla erikokoisten hoitopäiden vuoksi. Rasvanpoistohoitojen välissä tulee olla vähintään 2vkoa, sillä rasvasolut degeneroituvat 14-21 päivän ajan. Kiinteytyshoitoja voi tehdä viikoittain.