KYNSIPALVELUT

LUONNONKYNNEN VAHVISTUS

Oman kynnen vahvistuksessa kynnen pintaan tehdään suojaava ja vahvistava kerros geelillä, mutta pituutta ei lisätä. Lopputulos on ohut ja luonnollisen näköinen. Geeli ja siihen päälle laitettava väri kovetetaan uunissa, jonka ansiosta vahvistus kestää kynsillä n 3-4 viikkoa. 

Huollossa vanha geelivahvistus poistetaan, kynnet viilataan, huolletaan kynsinauhat  ja laitetaan uusi vahvistava kerros väreineen. 

VARPAANKYNSIEN GEELAUS

Varpaankynsien geelilakkauksessa kynnen pintaan laitetaan ohut vahvistava geelaus, jolla ei tehdä pituutta lisää. Geeli sekä värilakka kovetetaan uunissa, joten lakkaus kestää varpaankynsillä reilun kuukauden. Kynnen pinta ja kynsinauhat siistitään ennen geelilakan laittoa. Geelauksella saadaan kynnen pintaan ihana kiilto ja pienet uurteet tasoitettua. Väri ja pienet koristelut tehdään asiakkaan toiveiden mukaan.

RAKENNEKYNNET     

Teemme rakennekynsiä geelillä, joiden pituus, värit ja koristelu räätälöidään omien toiveidesi mukaisesti.. Rakennekynsistä löytyy apu moniin ongelmiin esim liuskottuville, hauraille, halkeileville sekä erityisesti kynsien pureskelijoille.

Rakennekynsien huoltoväli on useimmiten 3-5 viikkoa. Huoltoväli riippuu luonnonkynnen kasvuvauhdista ja asiakkaan omasta valinnasta. Sitä ei kuitenkaan kannata venyttää liian pitkäksi, ettei luonnonkynnen kasvaessa kynnen tyveen jää suojaamaton alue ja ettei rakennekynnen painopiste siirry kynnen kärkeen.

RAKENNEKYNSIEN POISTO

Rakennekynnet kannattaa aina poistattaa ammattilaisen toimesta. Älä missään nimessä revi kynsiä itse, siten vahingoitat pahasti omia luonnonkynsiäsi. Rakennekynsien poiston jälkeen omat luonnonkynnet tuntuvat normaalia heikommilta. Tämä johtuu siitä että rakenteen suojassa kynnen pintaan muodostuu keratiinia hitaammin. Muutamassa päivässä rakenteen poistosta keratiinin tuotanto palautuu ennalleen. Rakennekynsiä poistettaessa kynnet lyhennetään, muotoillaan, kiillotetaan ja lakataan. Yksi hyvä siirtymävaihe rakennekynsien poiston jälkeen on luonnonkynsiä suojaava kestolakkaus.