KOSMETOLOGINPALVELUT

Kosmetologi on ihonhoidon ammattilainen, joka luo kanssasi parhaimman hoitokokonaisuuden juuri sinun iholle. Hoitojen yhteydessä käydään aina läpi ihon kotihoitoa, mistä hyvinvoiva iho aina lähtee. 

Kosmetologin palveluihimme kuuluu erilaiset hoitavat sekä hemmottelevat kasvohoidot, jalkahoidot ja vartalohoidot. 

Divinolla on myös myynnissä kattavasti kotihoitotuotteita, joista kosmetologimme mielellään auttaa valitsemaan sopivat tuotteet kotiin. Tuotteita voit ostaa joko hoitojen yhteydessä tai laita viestiä Helille niin sovitaan sopiva shoppailuaika (p. 045 78363061) 

Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytetään ranskalaista Bernard Cassière- sekä korealaista HUBISLAB ammattikosmetiikkasarjaa. 

Bernard Cassièren tehokkaat ja turvalliset tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. BC erikoiskasvohoidot ovat jokainen omanlaisensa ainutlaatuinen kokemus aisteille, unohtamatta tärkeintä eli ihonhoitoa.

HUBISLAB on korealaisen ihonhoidon edelläkävijä Suomessa. HUBISLAB-kasvohoidot perustuvat korealaiseen kauneudenhoitofilosofiaan, joka on hyvin monivaiheinen. Tarkoin valikoituja tuotteita kerrostetaan iholle, jolloin saadaan maksimaalinen teho aikaiseksi. 

Perushoidot

Kasvohoito, 60 min

Räätälöidään ihotyypin mukaan.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarv. mekaanisen puhdistuksen, hoitoseerumin, naamion, hartiahieronnan ja loppuvoiteet.

75€

Täydellinen kasvohoito, 90 min

Kokonaisvaltainen kasvohoito.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarv. mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen, hoitoseerumin, hieronnan (kasvot-hartiat-dekoltee), naamion, loppuvoiteet.

90€

Nuorten kasvohoito / ensimmäinen kasvohoito, 75 min

Soveltuu nuorelle sekä aikuiselle ensimmäiseksi kasvohoidoksi.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarv. mekaanisen puhdistuksen, hoitoseerumin, naamion, hartiahieronnan, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet.

79€

Pikakasvohoito, 30 min

Nopeaa hemmottelua kasvoille.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.


58€

Lisäpalvelut

Silmänympäryshoito +30€ 

Erikoiskuorinta (laitteella tai hapoilla) +15€

Gua-Sha -hieronta kasvoille ja dekolteelle +5€

Ylähuulen- ja leuan alueen sokerointi +18€

Kulmien siistiminen +8€

Kulmien siistiminen + väri +20€

Kulmien värjäys +14€

Ripsien värjäys +15€

Ripsien ja kulmien värjäys (sis. siistiminen)+25€

Kirjalliset kotihoito-ohjeet +5€

Erikoishoidot

HUBISLAB-kasvohoito, 90min

HUBISLAB noudattaa korealaista kauneudenhoitofilosiaa, joka on hyvin monivaiheinen ja johon kuuluu tehoaineiden kerrostaminen kasvoille, jolloin saadaan maksimaalinen teho aikaiseksi. Hoitokokonaisuus valitaan aina yksilöllisesti (epäpuhtaan ihon-, kosteuttava-, uudistava- tai kiinteyttävä hoito).

Sisältää ainakin seuraavat: alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, 2 naamiota, hieronnan (niska-hartiat-dekoltee), lopputuotteet.

Lisäpalveluna voi valita hoitoon tehokkaamman erikoiskuorinnan jos iho kaipaa kirkastusta/puhdistusta.  

115€

HUBISLAB GLOW -kasvohoito, 45min

HUBISLAB GLOW -kasvohoito tuo kasvoillesi upeaa hehkua! 

Sisältää alkupuhdistuksen, kirkastavan happokuorinnan, rauhoittavan naamion ja lopputuotteet.

85€

HUBISLAB Dr. Lacto Peel -happokuorinta, 90min

Korealaisella HUBISLAB Dr. Lacto Peel -happokuorinnalla saadaan tehokkaasti ihoa uudistettua ja ihohuokosia puhdistettua.

Sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen happokuorinnan, ihoa uudistavan tehoseerumin, 2 rauhoittavaa naamiota, rentouttavan hieronnan (dekoltee-niska-hartiat) sekä rauhoittavat lopputuotteet.

125€

Bernard Cassière Bambu-Aloe Vera, 75 min

Tehokosteuttava erikoishoito pintakuivalle/kuivalle iholle.

Sisältää alkupuhdistuksen, kaksitehoisen kuorinnan, tehoseerumit, rentouttavan hieronnan (kasvot-dekoltee-kädet), erikoisnaamion ja loppuvoiteet.

85€

Bernard Cassière Spirulina, 75 min

Kiinteytystä ja suojaa ikääntyvälle iholle.

Sisältää alkupuhdistuksen, kolmitehoisen kuorinnan, tehoseerumit, rentouttavan sekä kasvoja aktivoivan hieronnan, erikoisnaamion, käsien hieronnan sekä loppuvoiteet.

98€

Bernard Cassière Ruiskaunokki, 45 min

Silmänympäryshoito virkistämään ja ravitsemaan väsynyttä silmänympärysihoa. Voidaan yhdistää myös lisäpalveluna muihin kasvohoitoihin.

Sisältää alkupuhdistuksen, silmänympäryskuorinnan, hoitoseerumin, rentouttavan ja aktivoivan hieronnan silmänympärysiholle, silmänympärysnaamion ja loppuvoiteet.

55€

Jalkahoidot

Jalat ovat ihmisen kuormiintuneimmat ruumiinosat, joista on hyvä pitää huolta. Näin vältytään esim. turhilta virheasennoilta kipeiden känsien/kovettumien vuoksi. Lisäksi jaloille tekee pieni hemmottelu hyvää, varsinkin seisomatyöläisille!

Hoidoistamme on valittavana lyhyestä pikahoidosta aina täydelliseen jalkahoitoon asti. 

Hoidoissa käytämme suurimmilta osin Footlogix:n tuotteita, joiden tehon taustalla on lääketieteen tutkijoiden ja jalkahoitajien yhteistyö sekä tarkkaan valitut raaka-aineet. 

Täydellinen jalkahoito

Sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien/känsien poiston, hieronnan ja loppuvoiteen.

75€

Rentouttava jalkahoito

Sisältää kylvetyksen, kuorinnan, naamion ja pitkän hieronnan.

50€

Pikajalkahoito

Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen TAI kovettumien/känsien poiston, loppuvoiteen. Hoito kestää enintään 45min. 

Jos jaloissa on pahoja kovettumia laajalti tai useampi kynsi on paksuuntunut, suositellaan varattavaksi Täydellinen jalkahoito.

40€

Lisäpalvelut jalkahoitoihin

LCN WOW Hybridilakkaus (kynsilakan ja kestolakan välimuoto) +15€

Käsien hieronta  +15€

Pikakasvohoito (sis.puhdistus, kuorinta, naamio ja loppuvoiteet)  +45€

Vartalohoidot

Vartalohoitoihin kuuluvat ihoa hoitava selkähoito, jolla saadaan tehokkaasti kosteutettua kuivaa- tai puhdistettua epäpuhdasta selän ihoa, sekä rentouttavat kuumakivi- ja bambuhieronta.

Selkähoito 60min

Tehokosteuttava hoito kuivalle iholle tai puhdistava hoito epäpuhtaalle iholle.

Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan tai hellävaraisen kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen.

70€

Kuumakivihieronta 75 min

Syvärentouttava hieronta tehdään kokovartalohierontana.

85€

Bambuhieronta 75 min

Hieronta tehdään kokovartalohierontana.

85€

Bambuhieronta 30 min

Hieronta tehdään joko selälle tai jaloille.

45€

Bambuhieronta

Hieronta tehdään nimensä mukaisesti lämpimillä bambukepeillä. Hieronta on hyvin rentouttava ja bambukepeillä saadaan myös lieviä lihasjumeja avattua hellävaraisesti.

Bambuhieronta voidaan tehdä koko vartalolle tai 30 min pelkästään selälle tai jaloille. 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on äärimmäisen syvärentouttava hoito. Hieronnassa käytetään apuna lämpimiä basalttikiviä, joiden avulla lämpöä saadaan vietyä 3 cm syvyyteen kudoksiin. Hieronta tehdään koko vartalolle, jotta saadaan syvärentoutus aikaiseksi.