KOSMETOLOGINPALVELUT

Kosmetologi on ihonhoidon ammattilainen, joka luo kanssasi parhaimman hoitokokonaisuuden juuri sinun iholle. Hoitojen yhteydessä käydään aina läpi ihon kotihoitoa, mistä hyvinvoiva iho aina lähtee. 

Kosmetologin palveluihimme kuuluu erilaiset hoitavat sekä hemmottelevat kasvohoidot, jalkahoidot ja vartalohoidot. 

Divinolla on myös myynnissä kattavasti kotihoitotuotteita, joista kosmetologimme mielellään auttaa valitsemaan sopivat tuotteet kotiin. Tuotteita voit ostaa joko hoitojen yhteydessä tai laita viestiä Helille niin sovitaan sopiva shoppailuaika (p. 045 78363061) 

Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytetään ranskalaista Bernard Cassière ammattikosmetiikkasarjaa, jonka tehokkaat ja turvalliset tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. 

Eri kasvohoidot ovat jokainen omanlaisensa ainutlaatuinen kokemus, unohtamatta tärkeintä eli ihon hoitoa.

Jalkahoidot

Jalat ovat ihmisen kuormiintuneimmat ruumiinosat, joista on hyvä pitää huolta. Näin vältytään esim. turhilta virheasennoilta kipeiden känsien/kovettumien vuoksi. Lisäksi jaloille tekee pieni hemmottelu hyvää, varsinkin seisomatyöläisille!

Hoidoistamme on valittavana lyhyestä pikahoidosta aina täydelliseen jalkahoitoon asti. 

Hoidoissa käytämme suurimmilta osin Footlogix:n tuotteita, joiden tehon taustalla on lääketieteen tutkijoiden ja jalkahoitajien yhteistyö sekä tarkkaan valitut raaka-aineet. 


Vartalohoidot

Vartalohoitoihin kuuluvat ihoa hoitava selkähoito, jolla saadaan tehokkaasti kosteutettua kuivaa- tai puhdistettua epäpuhdasta selän ihoa, sekä rentouttavat kuumakivi- ja bambuhieronta.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on äärimmäisen syvärentouttava hoito. Hieronnassa käytetään apuna lämpimiä basalttikiviä, joiden avulla lämpöä saadaan vietyä 3 cm syvyyteen kudoksiin. Hieronta tehdään koko vartalolle, jotta saadaan syvärentoutus aikaiseksi.

Bambuhieronta 

Hieronta tehdään nimensä mukaisesti lämpimillä bambukepeillä. Hieronta on hyvin rentouttava ja bambukepeillä saadaan myös lieviä lihasjumeja avattua hellävaraisesti.

Bambuhieronta voidaan tehdä koko vartalolle tai 30 min pelkästään selälle tai jaloille.