Kestolakkaus

Kestolakka on kestävä geelilakka, jossa yhdistyvät tavallisen kynsilakan ja geelin parhaat ominaisuudet. Kestolakka levitetään kynnelle tavallisen kynsilakan tapaan, mutta se kovetetaan UV-uunissa. Lakka saa kauniin, kiiltävän ja kestävän pinnan. Samalla se suojaa omaa kynttä ja mahdollistaa oman kynnen

kasvattamisen.

 

 

Rakennekynnet

Teemme rakennekynsiä geelillä, joiden pituus, värit ja koristelu räätälöidään omien toiveidesi mukaisesti. Käytämme laadustaan tunnettua merkkiä, Mosaic. Rakennekynsistä löytyy apu moniin ongelmiin esim liuskottuville, hauraille, halkeileville sekä erityisesti kynsien pureskelijoille.

 

Rakennekynsien huoltoväli on useimmiten 3-5 viikkoa. Huoltoväli riippuu luonnonkynnen kasvuvauhdista ja asiakkaan omasta valinnasta. Sitä ei kuitenkaan kannata venyttää liian pitkäksi, ettei luonnonkynnen kasvaessa kynnen tyveen jää suojaamaton alue ja ettei rakennekynnen painopiste siirry kynnen kärkeen.

 

RAKENNEKYNSIEN POISTO

Rakennekynnet kannattaa aina poistattaa ammattilaisen toimesta. Älä missään nimessä revi kynsiä itse, siten vahingoitat pahasti omia luonnonkynsiäsi. Rakennekynsien poiston jälkeen omat luonnonkynnet tuntuvat normaalia heikommilta. Tämä johtuu siitä että rakenteen suojassa kynnen pintaan muodostuu keratiinia hitaammin. Muutamassa päivässä rakenteen poistosta keratiinin tuotanto palautuu ennalleen. Rakennekynsiä poistettaessa kynnet lyhennetään, muotoillaan, kiillotetaan ja lakataan. Yksi hyvä siirtymävaihe rakennekynsien poiston jälkeen on luonnonkynsiä suojaava kestolakkaus.

 

Tässä linkki suoraan kynsigalleriaan:

www.studiodivino.fi/galleria/#kynnet5-1-jpg