SHELLAC™ Kestolakkaus

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

 

 

Rakennekynnet

Teemme rakennekynsiä geelillä, joiden pituus, värit ja koristelu räätälöidään omien toiveidesi mukaisesti. Käytämme laadustaan tunnettua merkkiä, Mosaic. Rakennekynsistä löytyy apu moniin ongelmiin esim liuskottuville, hauraille, halkeileville sekä erityisesti kynsien pureskelijoille.

 

Rakennekynsien huoltoväli on useimmiten 3-5 viikkoa. Huoltoväli riippuu luonnonkynnen kasvuvauhdista ja asiakkaan omasta valinnasta. Sitä ei kuitenkaan kannata venyttää liian pitkäksi, ettei luonnonkynnen kasvaessa kynnen tyveen jää suojaamaton alue ja ettei rakennekynnen painopiste siirry kynnen kärkeen.

 

RAKENNEKYNSIEN POISTO

Rakennekynnet kannattaa aina poistattaa ammattilaisen toimesta. Älä missään nimessä revi kynsiä itse, siten vahingoitat pahasti omia luonnonkynsiäsi. Rakennekynsien poiston jälkeen omat luonnonkynnet tuntuvat normaalia heikommilta. Tämä johtuu siitä että rakenteen suojassa kynnen pintaan muodostuu keratiinia hitaammin. Muutamassa päivässä rakenteen poistosta keratiinin tuotanto palautuu ennalleen. Rakennekynsiä poistettaessa kynnet lyhennetään, muotoillaan, kiillotetaan ja lakataan. Yksi hyvä siirtymävaihe rakennekynsien poiston jälkeen on luonnonkynsiä suojaava kestolakkaus.

 

Tässä linkki suoraan kynsigalleriaan:

www.studiodivino.fi/galleria/#kynnet5-1-jpg