Kulmien pigmentointi

Kulmien micropigmentointi

Kestävää kauneutta pigmentoinnilla! Kulmien pigmentoinnilla helpotat arkeasi. Pigmentointi ei silti ole kuin meikki vaan sillä korostetaan piirteitäsi ja olet ilman meikkiä huolitellun näköinen. Kulmien pigmentoinnin muoto ja väri suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Käytössämme on laadukkaat ja turvalliset Amiean orgaaniset pigmentointivärit. Väri viedään ihon pintakerroksen alle pigmentointi laitteella jossa on kynämäinen käsikappale ja steriilejä neuloja. Lopputuloksen tulee olla luonnollinen. Kulmien pigmentointi ei satu kuin tatuointi sillä pigmentointi tulee vain ihon uloimman pintakerroksen alle ja siinä käytetään tehokkaita ihon pinnalle levitettäviä puudute tuotteita. Kotihoito ja käsittelyn uusiminen 1-3kk sisällä takaa parhaan lopputuloksen. Asiakas saa aina tarkat kotihoito-ohjeet. Pigmentoinnit eivät ole pysyviä vaan pysyvyys riippuu ihosta. Kahden käsittelykerran jälkeen väri kuluu hiljalleen ja pysyy 1-3 vuotta. Pigmentointien värin ja muodon ylläpitämiseksi asiakkaat käyvät ylläpito vahvistuksessa/pigmentointien huollossa alle vuoden välein. 

Olethan huomioinut ennen pigmentointiin tuloa seuraavat asiat:

-Ethän tule pigmentoitavaksi sairaana.

-Pigmentoinnissa rikotaan ihoa joten iho voi olla teon jälkeen punainen, hiukan turvoksissa tai ärtynyt.

-Paranemis aika on noin viikon verran.

-Kerro pigmentoijallesi jos sinulla on puuduteaine allergia, väriaine allergioita tai kosmetiikka allergioita.

-Sinulla ei ole verenvuototautia, hepatiittia tai hiv-tartuntaa

-Veren luovutus ei ole mahdollista 4 viikkoon


Kulmien pigmentointi "puuteri tekniikalla" tehdään kevyellä liikkeellä pigmentointi laitteella ihon ylimmän pintakerroksen alle. Lopputulos voi olla halutessa "utumainen" ja luonnollinen tai osittain tarkempi rajainen. Kahden käsittelykerran jälkeen pigmentoinnit pysyvät yli vuoden verran tai pidempään riippuen ihosta.

Kulmien pigmentointi "sekatekniikalla/yhdistelmätekniikalla". Kulmiin tehdään microblading tekniikalla muutamia "karvoja" ja muuten muotoa voidaan tehdä "puuteri tekniikalla".